La Mamounia - Spa

Dit is echt de ultieme vorm van heerlijk genieten en lekker schoon La Mamounia weer te verlaten. De Spa van La Mamounia is 1 van de bekende spa's van Marrakech. Een middagje spa kun je combineren met een rondleiding bij La Mamounia. Dit hotel is te mooi om meteen na je behandeling weg te gaan. Ps. Gucci en Dior hebben beiden winkels in dit prachtige hotel ;-) 

Bezoek de website van La Mamounia voor een overzicht van de behandelingen. 

Royal Mansour - Afternoon Tea

Dit moet je echt gedaan hebben! De heerlijke afternoon tea van Royal Mansour! Je kunt kiezen uit de Britisch, Maroccan of French Afternoon tea. Mijn favoriet is de Britisch. Je krijgt scones, muffins, cookies en fingersandwiches.. hmmm! Voor deze plek mag je echt je mooiste outfit aan. Ps. Wie weet kom je Koning Mohamed tegen hier ;-). Hij komt hier graag. 

Bekijk de website van Royal Mansour voor meer info over de Afternoon tea en de mogelijkheid om te reserveren. Tarief: 350DH 

Palais Namaskar - Brunch

Op zondag kun je heerlijk genieten bij Palais Namaskar. Iedere zondag kun je hier in een prachtige omgeving en ambiance genieten van overheerlijke gerechten. Met name lokale mensen weten deze plek iedere zondag weer te vinden. Veeg je lens goed schoon en maak prachtige foto's! Je gaat hier geen spijt van krijgen. Tarief: 788DH

Bekijk de website van Palais Namaskar voor meer info over de brunch

Bab Ourika - Brunch

Voor ons is Kasbah Bab Ourika de mooiste plek om een dag RUST te ervaren en de natuur op haar mooist en puurst te bewonderen. Wij gaan hier meestal in het weekend heen omdat we dan kunnen genieten van een lopend buffet (400DH) van 13u tot 15.30. Het vlees wordt voor je neus gegrild en je kunt hier genieten van heerlijke salades en lekkere toetjes. Bel altijd van te voren om te reserveren en om te vragen of er op die dag een lopend buffet is. Kasbah Bab Ourika is een prachtige plek om een middag door te brengen. De reis duurt ongeveer 1.5 uur vanuit Marrakech en je komt hier niet met een normale auto. Alleen met een jeep of personenbus. Geniet van deze adembenemende plek!


Openingstijden: 13.30-18.00
Website: www.kasbahbabourika.com
Telefoonnummer: 06-68749547

Ballonvaart

Zin in avontuur?! Zet je wekker en laat je vroeg ophalen door de mensen van Marrakech By Air. In een 4x4 jeep ga je op ongeveer 30 minuten van Marrakech eerst genieten van een ontbijt, kijkende naar de ballon de klaargemaakt wordt voor vertrek. Ik heb dit zelf nog niet gedaan maar dit gaat niet lang meer duren, want de verhalen die ik erover heb gehoord zijn echt geweldig! Later op de dag zetten ze je af in Palmeraie, waar je nog lekker kunt genieten van een kamelentocht. Prijs: 2050 DH P.P. 

Bekijk de website van Marrakech By Air voor meer info en contactgegevens.  


Made with love by Complete Website. All rights Reserved.