~The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart~

Terras des Epices

Terrasse Des Epices bezoek ik voor een lekkere lunch of een lekkere smoothie met uitzicht op het kleurrijke en drukke medina. Je kunt hier zowel binnen als dakterras zitten. Lunchen met zo een uitzicht is echt mooi. Jong, oud, handelaar, toerist.. iedereen loopt hier rond. Hier geniet ik zowel van het uitzicht als van de lekkere drankjes & lunchgerechten. Deze plek inspireert mij enorm en meestal ga ik ook weg met een volle buik en een nieuw idee/inzicht. Je komt hier door de weg te vragen aan winkeliers op het Djamaa Le Fna plein of Google Maps aan te zetten.

Categorie: Trendy & inspirerend
Openingstijden: 11.00-00.00
Website: www.terrassedesepices.com
Telefoonnummer: 05243-75904

L'Escapade

Heerlijk betaalbaar eten, mooie presentatie van het eten, een goede bediening en een TOP locatie om gezellig te kletsen of mensen te kijken. Allemaal redenen voor mij om regelmatig bij L'Escapade te vertoeven. Mijn favoriet gerecht bij hun is de Wok Poulet (kip) met basmatirijst en de assortiment Marokkaanse salades (voorgerecht). De kok van dit restaurant heeft bij het bekende La Mamounia hotel gewerkt.

Categorie: Trendy / Drankje, lunch & Diner
Openingstijden: 08.00-02.00
Website: www.lescapade-marrakech.com
Telefoonnummer: 05242-01617

Arkech

Frisse lucht, prachtige sterren, mooie optredens en lekkere drankjes. Arkech is mijn nr. 1 dakterras in Marrakech. De buikdanseressen en de andere artiesten (in het weekend) maken het 1001 gevoel helemaal af. Naast het heerlijke loungegevoel wat ik hier altijd heb, kan ik hier ook lekker eten als ik spontaan besluit om toch iets te eten. De biefstuk met aardappelpuree is heerlijk! Geniet van de zonsondergang of de sterren!

Categorie: Ontspannen drinken
Openingstijden: 12.00-01.30
Facebook: Arkech
Telefoonnummer: 0600-008500

Cafe Lobo

Op een mooie hoeklocatie net buiten de drukte zit Cafe Lobo. Hier kun je genieten van lekkere koffie en huisgemaakte smoothies. Ben je een liefhebber van kleine hapjes of tapas? Dan heb ik goed nieuws voor je. Bij Lobo kun je heel veel kleine (tapas)gerechten bestellen. Ps. ze draaien hier in de ochtend en begin van de middag 80's muziek. Heerlijk!

Categorie: Ontspannen drinken
Openingstijden: 08.00-01.00
Facebook: Cafe Lobo
Telefoonnummer: 05244-22422

Zeitoun Kasbah

Op deze prachtige plek kun je heerlijk verse smoothies drinken of genieten van Marokkaanse gerechten. Je kunt hier op de begane grond, binnen of op het dakterras zitten. Dit restaurant is gelegen in mijn favoriete gedeelte van de Medina; de Kasbah. Op de begane grond kun je heerlijk mensen kijken en genieten van de prachtige architectuur die het mooie Marrakech te bieden heeft. Op de 1ste verdieping ben ik vaak te vinden met mijn laptop en op het dakterras gaat de chillmodus aan. Ook Damin geniet hier lekker van de kindvriendelijke obers en lekkere smoothies.

Keuken: Marokkaans
Categorie: Inspirerend & lekker
Openingstijden: 09.00-01.00
Website: www.zeitouncafe.com
Telefoonnummer: 05244-27570

Menara Mall

Menara Mall is een winkelcentrum waar je lekker kunt slenteren en heerlijk op verschillende terrassen kunt zitten. Op het dakterras kan ik altijd heerlijk genieten van de zon die ondergaat en overdag zit ik liever beneden waar het altijd weer de vraag is waar ik ga zitten. Iedere avond is er een fonteinshow met muziek. Heb je kinderen dan kun je het best bij Elite zitten, dan kunnen je kinderen nog vrij om het terras bewegen. Ps. op de 3de etage heb je een grote Kidsafdeling met oppasservice. En je hebt er zelfs een schaatsbaan. 

Categorie: Kindvriendelijk ontspannen
Openingstijden: 08.30-23.30
Website: www.menaramall.com
Telefoonnummer: 05243-51050

Sofitel

Een drankje doen bij het Sofitel betekent op en top genieten! Vanaf het moment dat je in de lobby staat is het genieten. De verse bloemen, de heerlijke geuren en de fijne service. Hier een drankje doen is een stijl een drankje doen. Je kunt op verschillende plekken genieten van een drankje. Net voorbij de lobby is mijn favoriete plek en op het dak met een adembenemend uitzicht. Als de zon ondergaat is het extra genieten! 

Categorie: Luxe drankje 
Openingstijden: 08.00-00.00
Website: Sofitel
Telefoonnummer: 05244-25600


Made with love by Complete Website. All rights Reserved.