Oasiria Zwemparadijs

Oasiria Zwemparadijs is hét zwemparadijs van Marrakech, en misschien wel heel Marokko. Voor groot en heel klein heb je hier enorm veel attracties en glijbanen. En ze hebben zelfs een nagemaakte zee met golven om de paar minuten. Mocht je hier heel willen gaan, ga dan wel vroeg want Oasiria gaat al om 18 uur dicht. Eten en drinken mag je niet meenemen en burkini is ook niet toegestaan. Kijk op hun website voor korting op de tickets, want ze hebben altijd wel een actie. Ps. neem wel je eigen handdoek mee. 

Leeftijd: Alle leeftijden
Categorie: Waterplezier
Openingstijden: 10.00-18.00
Website: www.oasiria.com
Telefoonnummer: 0524 38 04 38

Waky Beach

Ben je in Marrakech en heb je zin in actie met je kinderen? Dan ben je bij Waky Beach aan het juiste adres. Neefjes en nichtjes van ons hebben hier hele leuke dagen gehad! Bij Waky kun je terecht voor verschillende watersport activiteiten. Buiten het weekend om is het rustiger dus dan krijg je ook extra begeleiding. 1 uur kost 200 dh en 2 uur kost 300 dh, dit is inclusief het huren van de kleding. Als ouder kun je heerlijk genieten van het heerlijke beachgevoel wat deze plek met zich meebrengt.

Meer info over Waky Beach

Palooza Land

Toen we bij Palooza land kwamen beseften we ons hoe verwend we waren in Nederland met attractieparken. Het is toch allemaal wat kleiner en anders. Maar mocht je toch behoefte hebben aan een attractiepark met heel veel dinosaurussen dan ben je bij Palooza Land aan het juiste adres. Je kunt hier ook waterfietsen en ze hebben ook een zwembad waar je apart entree voor betaald als je daar gebruik van wilt maken. Ook hebben ze een paar keer per dag een openluchttheater. 

Leeftijd: 3 t/m 12 jaar (het leukst)
Categorie: Attracties, zwemmen & theater
Openingstijden: 10.00-19.00
Website: www.paloozaland.com
Telefoonnummer: 0524 059504

Aqua Fun Park

Glijbanen; klein, groot, lang en kort. Hier zijn de glijbanen echt in alle maten en kleuren. In tegenstelling tot Oasiria is Aqua Fun Park heel overzichtelijk. Je hebt zwembaden en glijbanen. Safi. Tegenover Aqua Fun Park heb je leuke winkeltjes die wat goedkoper rieten producten verkopen. Denk aan rieten tassen, hout bestek, onderzetters, placemats etc. Alles is met de handgemaakt. Dus wil je een stukje Marrakech meenemen? Steek dan even over. Ps. check hun website voor aanbiedingen

Leeftijd: Alle leeftijden
Categorie: Glijden en zwemmen
Openingstijden: 10.00-18.00 uur
Website: www.aquafunmarrakech.com
Telefoonnummer: 05244-87700

Bladna

Bladna is echt een Marokkaanse gezinsplek! Met en zonder kinderen komen mensen hier graag heen, de bbqgerechten en de hele uitgebreide menukaart maakt het dat mensen hier graag komen. Er is een kleine speeltuin aanwezig met genoeg zand voor de kleintjes. Damin speelt hier altijd graag en wij kunnen hier rustig koffie drinken of wat eten in de grote tuin. Binnen heb je ook een aantal speeltoestellen voor oudere kinderen. Mocht je een auto bij je hebben dan is het handig om te weten dat ze voor 40dh buiten je auto van binnen en buiten helemaal TOP schoonmaken. Bladna is ongeveer 10 minuten rijden vanuit Menara Mall. 

Leeftijd: Alle leeftijden
Categorie: Kindvriendelijk eten en spelen
Openingstijden: 07.00-23.00 uur
Facebook: Restaurant Bladna
Telefoonnummer: 05243-75591

Ourika Park

Ourika Park is op dit moment wel mijn favoriete uitje met Damin. Ourika Park is een pedagogisch kinderboerderij met verschillende workshops voor kinderen in het weekend en vakanties. Kijk op hun FB pagina voor wat ze aankomend weekend gaan doen. Zo heb ik hier laatst met Damin prachtige aardewerk potten gemaakt. De simpelheid ervan trekt mij erg aan. 2 schommels, dieren, fietsen die je kunt huren, een trampoline waar je op kunt springen en heerlijk vers eten voor een hele fijne prijs. Je kunt hier aan tafel zitten, op de grond zitten en zelfs hangen in een hangmat. Lekker chill! Ourika park is ongeveer een half uur rijden van Marrakech. Ps. de hamburger voor kinderen is heerlijk!!! 

Leeftijd: Alle leeftijden
Categorie: Back 2 basic in de natuur
Openingstijden: Verschillend
Facebook: Ourika Park
Telefoonnummer: 06 23519499

Menara Mall

Menara Mall is ideaal voor met de kinderen spelen en eten. Op de bovenste verdieping van de Mall is er een grote hal met heel veel speeltoestellen en zelfs een kleine schaatsbaan. ook heb je voor kinderen vanaf 3 jaar een afgesloten zichtbare speelruimte waar kinderen onder toezicht van de oppasdames maximaal een uurtje mogen spelen. Ik liet Damin daar regelmatig spelen en ik zat dan gewoon tegenover hem aan tafel te kijken naar hem.   Meteen daar tegenover heb je tientallen eettentjes, van sushi tot tajine. Dus echt voor ieder wat wils. Op het prachtige dakterras kun je heerlijk genieten van je maaltijd, van de zon die ondergaat en van de fontein muziekshow. Ps. op de 1ste verdieping heb je een hele onnodige dure Souk waar het wel even leuk is om langs te lopen of foto's te maken en nog een Ps. Carrefour bevind zich op -1

Leeftijd: Alle leeftijden
Categorie: Spelen en eten
Openingstijden: 10.00-20.00 uur
Website: www.menaramall.com
Telefoonnummer: 0524 35 10 50

Fun Park el Mazar

Iets buiten Marrakech bevind zich EL Mazar Mall. Een winkelcentrum dat mij om 2 dingen aanspreekt; het bowlen en de lekkere Italiaan. Het bowlen is echt leuk als uitje! Op zijn Marokkaans bowlen gaat echt met veel meer temperament en dat maakt het veel gezelliger! Verder heb je ook nog wel wat winkels maar daar heb ik persoonlijk minder mee. Ook bij dit winkelcentrum heb je op -1 een Carrefour. Bij de Italiaan ben ik trouw aan de Spaghetti Fruit de Mer met tomatensaus. Yummie!! 

Leeftijd: Alle leeftijden
Categorie: Bowlen en eten
Openingstijden: 11.00-23.00 uur
Website: www.funpark-maroc.com
Telefoonnummer: 05244-45884

Kawkab Jeux (Gueliz)

Kawkab Jeux is een overdekte speelhal waar je kind heerlijk zijn/haar energie kwijt kan. Zelfs voor de allerkleinsten heb je een afgesloten speelruimte met glijbanen, ballenbakken en nog veel meer. Als ouder kun je naast de speelruimte genieten van Marokkaanse koffie :-). Boven bevind zich voor de oudere kinderen trampolines, speeltoestellen en een klein botsauto-circuit. Mocht je heerlijk sushi willen eten, dan hoef je echt alleen maar over te steken. Daar bevind zich Matsuri. Heb je zin om te winkelen? Dan loop je in 5 minuten naar het nieuwe centrum van Gueliz met o.a. de Zara & Mac Donalds. 

Leeftijd: Tot 12 jaar
Categorie: Speelhal & restaurant
Openingstijden: 11.00-23.00 uur
Website: www.kawkab-jeux.com
Telefoonnummer: 05244-38929


Made with love by Complete Website. All rights Reserved.